top of page

Tijd om het oude denken los te laten

Hedendaags gaan wetenschap en spiritualiteit gelukkig steeds meer hand in hand. Zo heeft de wetenschap al ontdekt dat we allemaal een aura (energieveld) hebben, dat alles energie is: alles bestaat uit atomen en een energie die alles bij elkaar houdt (jaja jij ook) en dat we meridianen hebben, ofwel energiekanalen. Maar ondanks we collectief evolueren en bewuster worden is er ook veel weerstand vanuit de grote machthebbers in de wereld.

In deze tijd worden mensen meer ‘’wakker’’, we evolueren en worden bewust dat we meer dan vlees en bloed zijn. Er is geen ontkennen meer aan dat er veel meer is dan de wetenschap zegt.


Hoe is het anders mogelijk dat mensen zich geweldig voelen na een energetische healing en soms genezen van een aandoening waar medisch niks meer aan te doen was? Hoe kan het dat yoga, healing en meditatie diepe inzichten, genezing en veel energie geven? Hoe kan het dat gedachtes invloed hebben op de gezondheid van niet alleen onszelf, maar ook van anderen en bijvoorbeeld planten en voedsel?


Waarom is er toch zoveel weerstand uit de reguliere geneeskunde? Waarom proberen de grote industrieën die altijd de macht hebben gehad alternatieve genezers een negatief beeld te geven? Het antwoord weet je waarschijnlijk zelf al heel goed.


''Hoe kan het dat yoga, healing en meditatie diepe inzichten, genezing en veel energie geven?''

En toch, toch kunnen we (generalistische gezien) niet het oude denken loslaten. De media doet er alles aan om alternatieve geneeswijze de bodem in te stampen. Zo heb je Lubach die alternatieve geneeswijze belachelijk maakt en NPO die de “gediplomeerde professionals” steunt en de alternatieve hulpverleners in een kwaad daglicht stellen. Waarom zenden ze dit soort dingen in de media uit en proberen ze mensen te indoctrineren dat alternatieve geneeswijze bijvoorbeeld zweverig, slecht en gevaarlijk is? Dit kan je vast raden: uit ANGST!


''Zij proberen de macht te behouden door alternative genezers in een kwaad daglicht te stellen en enkel negatieve woorden en beelden over hen te gebruiken in de media''

Het ontkennen dat er meer is, bang zijn dat mensen geen voldoening halen uit reguliere hulpverlening of de pillen niet meer gaan slikken van de psychiater, bang dat de grote jongens van de farmaceutische wereld ontdekt worden dat ze mensen vergiftigen en letterlijk over lijken gaan voor geld en macht.


Begrijp me niet verkeerd, ik zie ook het positieve in van moderne en conventionele medicatie, het is er namelijk niet voor niks en het helpt de mensheid enorm, echter de strijd die zij leveren tegen alternatieve geneeskunde is ronduit bespottelijk en kinderachtig. Zij proberen de macht te behouden door alternative genezers in een kwaad daglicht te stellen en enkel negatieve woorden en beelden over hen te gebruiken in de media. Dit is naar mijn mening pure weerstand van de grote industrieën die altijd de macht hebben gehad en zien dat dingen veranderen.


''God zij dank, dat we in een tijd leven waarin het collectieve bewustzijn groeit en dat de macht van de grote industrieën die altijd de touwtjes in handen hebben gehad afneemt''

Hetzelfde scenario is ook te zien in bijvoorbeeld de vlees- en zuivelindustrie. Deze grote spelers verliezen ook steeds meer macht omdat mensen ontdekken dat dierlijke producten eten ongezond is en schadelijk is voor de planeet. Alsook de tabaksindustrie. Sigaretten zijn sinds het ontstaan gepromoot als gezond - men weet nu wel beter. En wat gebeurt er dus als deze grote machten hun invloed minder kunnen uitoefenen? WEERSTAND, weerstand op de meest sluwe manier, door middel van media de mensen blijven te indoctrineren en de tegenpartij negatief neer te zetten.


''Gedachtes zijn ook energieën - je aura neemt alle gedachtes op, negatief en positief''

God zij dank, dat we in een tijd leven waarin het collectieve bewustzijn groeit en dat de macht van de grote industrieën die altijd de touwtjes in handen hebben gehad afneemt.


''Meditatie is tegenwoordig een “middel” waarvan de positieve effecten niet meer ontkent kunnen worden''

Daarbij is door veel onderzoek vastgelegd hoe krachtig gedachtenkracht is en wat voor impact het heeft op jouw of iemands gezondheid. Gedachtes zijn ook energieën - je aura neemt alle gedachtes op, negatief en positief. Wat denk je dat er gebeurt als je constant negatieve gedachtes naar jezelf of een ander stuurt?


''De wereld wordt steeds meer ''wakker'' en dat is prachtig!''

Meditatie is tegenwoordig een “middel” waarvan de positieve effecten niet meer ontkent kunnen worden. Ook hier is zelfs onderzoek naar gedaan waaruit verbazingwekkende positieve uitkomsten zijn gekomen.


De wereld wordt steeds meer ''wakker'' en dat is prachtig! Echter zullen de donkere energieën, ofwel de grote machthebbers hierdoor hun weerstand vergroten en vieze spelletjes blijven spelen en mensen blijven indoctrineren. Naar mijn mening zal dit niet lang meer stand houden, omdat Liefde alles overwint!

254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page