top of page

Over Diederik

IWF_2117.jpg
Mijn verhaal

 

Mijn naam is Diederik Adams en van oorsprong ben ik liefde en uniek, net als jij! Dit besef ontstond na vele jaren zelfonderzoek en na een jaar de wereld rondgereisd te hebben werd het me duidelijk dat ik Het Licht mag verspreiden onder de mens.

‘’Het gaat niet om het ontdekken wie je bent als persoon, maar om het herontdekken wie je werkelijk bent.’’ 

Het spiritueel wakker worden, ofwel mezelf herontdekken, was een reis van ongeveer tien jaar. In het begin van mijn twintiger jaren begon mijn hooggevoeligheid naar buiten te komen en vanaf dat moment begon mijn reis naar het hart. Tijdens deze reis heb ik veel vormen van weerstand beleefd: non-acceptatie, onderdrukken, bagataliseren, verwijten, ontkennen, etc. Daarbij heb ik me slachtoffer van het leven gevoeld, onder andere op het gebied van liefde en gezondheid. Vaak heb ik me verdwaald gevoeld, ongelukkig en zocht ik aandacht en geluk buiten mezelf in de hoop dat daar het antwoord lag: bij iets of iemand anders. Echter, niks is minder waar!

 

‘’Alles zit in jou mooi mens.’’ 

 

De uitkomst van de zoektocht naar mezelf was, dat oplossingen binnenin ons zitten en niet buiten onszelf. Echter, om het proces van hoofd naar hart op gang te zetten heb je vele ervaringen en soms hulp van anderen nodig. Mijn taak als lichtwerker is om jou te helpen in dit proces: het proces naar je Ware Zelf, waarin je jouw goddelijkheid gaat erkennen en vanuit een hart-gedragen bewustzijn jouw waarheid leeft.

 

Een groot onderdeel van mijn levensmissie is om liefde, licht en bewustzijn te verspreiden en dit doe ik door middel van retreats, eventsenergetische healing & reading, ademcoaching, vloggen en bloggen.

Als lichtwerker help ik jou om thuis te komen in jezelf en van daaruit te leven. Wat als ik zeg dat alles al binnenin jou zit?

 

Iets in jou wéét dit, echter zit het ego (mind) nog vaak in de weg om dit werkelijk te voelen. Mijn taak is om jou te helpen in jouw transformatie van een ego-gebaseerde bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn.

 

Het ego-gebaseerde bewustzijn handelt veelal vanuit angst, controle, afgescheidenheid en is sterk verbonden met het denken. Het hart-gedragen bewustzijn handelt onder andere vanuit liefde, overgave, verbondenheid en is nauw verbonden met het voelen en intuïtie

Dit gun ik werkelijk iedereen! Met onvoorwaardelijke liefde begeleid ik jou in jouw transformatieproces.

 

Wil je graag meer weten over mijn visie op het leven? Ga dan naar mijn blog en blader door mijn artikelen. Voor de actualiteiten volg me op Instagram en Facebook.

Behaalde opleidingen en certificaten

- Ademcoach Adem en stem

- Medium Vakschool NYAP

- Cursus Kosmologie Morya Licht

- Energiecursus bewustwording Morya Licht

- Vervolgcursus bewustwording Morya Licht

- Basiscursus bewustwording Morya Licht

- Reiki I, II, III en Master (Rishikesh, India)

- Life Coach

- Bachelor Human Resource Manager

- Supervisie en intervisie

bottom of page