top of page

Channeling - De Nieuwe Wereld Liefde

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

2 maart 2021


Lieve Gidsencollectief, willen jullie mij aub meer over De Nieuwe Wereld Liefde vertellen?

Lieve Diederik bedankt, in de nieuwe wereld is liefde een geheel ander begrip dan in dit huidig moment. Het grootste deel van het collectief ziet liefde nog als iets dat je moet verdienen, of iets dat buiten hunzelf staat. In de nieuwe wereld IS liefde Al-dat-IS. Men volgt deze stroom vol overgave.


''Je ziel is altijd vrij, je ziel IS liefde''

In de nieuwe wereld is het ego niet meer op de voorgrond, maar is het hart leidend. Men volgt de natuurlijke stroming van het leven, dat Liefde is. Men heeft geen weerstand tegen hetgeen zich afspeelt, zowel aan de binnen als buitenkant. Men is in overgave en beweegt mee met alles wat er aangereikt wordt.


''Liefde is niet gebonden, is niet voorwaardelijk of beperkt''

De nieuwe wereld liefde is alomtegenwoordig. Niemand is iemands bezit, men leeft volledig vrij in verbinding met zijn hart en volgt diens zielsenergie - ofwel de Liefde. Macht, onderscheid, angst, hebzucht.. het is er allemaal niet meer. Althans in een verre toekomst niet meer. De leringen op Liefde zullen uiteraard gepaard gaan met angsten en uitdagingen. Hier zitten jullie nu middenin. Voor velen kloppen relaties niet meer als ze nog in het oude denken zitten. Men beseft: ik ben niet vrij, ik ben gebonden. En dat is nou net niet wat de ziel wilt. Liefde is niet gebonden, is niet voorwaardelijk of beperkt. Je ziel is altijd vrij, je ziel IS liefde. Hier gaan jullie stap voor stap naar terug.


Waar nu angst nog de grootste regeerder is, zal liefde het overnemen. Kunnen jullie je dit voorstellen? Een wereld waarin iedereen gelijk is, waarin liefde mag stromen naar waar het naartoe wilt? Ga er maar in geloven, begin NU met het te manifesteren.


''In feite IS er alleen maar liefde, echter hebben jullie er angst en voorwaarden aan gegeven''

Vraag jezelf eens af: waar komen al die regels op de liefde vandaan? Wie heeft die verzonnen? Moet ik me daar dan ook aan houden? Jullie lieve mensen vervormen alles met ‘’eigen regeltjes’’. In feite IS er alleen maar liefde, echter hebben jullie er angst en voorwaarden aan gegeven. Maar prachtige zielen, kijk eens in je hart, kijk eens in je ziel: jullie ZIJN liefde. Wees niet bang en laat de liefde binnen. Laat je begeleiden door liefde. Stem af op je hart, keer op keer en laat de oude paradigma’s los over liefde.


''Laat je begeleiden door het universum die door je hart en ziel stroomt''

Je hoeft er ook geen boeken over te lezen, het enige boek dat je dient te openen is het boek van je eigen hart en ziel. Jij bent je eigen kompas, er schuilt een enorme wijsheid in jezelf. Ga ervaren, ga voelen, leef! Laat je begeleiden door het universum die door je hart en ziel stroomt. Want, wil je je leven vormgeven aan de hand van de opgedane (negatieve) overtuigingen? Of ga je een nieuwe werkelijkheid scheppen in afstemmen met je hart? Jij bepaalt ;) Liefs ONS

106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page