top of page

Channeling - boodschap voor de mensheid

Bijgewerkt op: 12 feb. 2021

26 januari 2021


Lieve Gidsen van het Wit Licht, wat is op dit moment een belangrijke boodschap voor de mensheid?

Lieve Diederik wat Nu belangrijk is voor de mens is vertrouwen. Vertrouwen dat alles goed komt en dat er betere tijden aankomen. Vertrouwen dat alles met een reden gebeurd. En vooral vertrouwen in jezelf hebben, vertrouwen op het kompas van je hart.

Het zijn donkere tijden waar jullie in verkeren, maar niks is zonder reden, niks is met toeval, ook dit dient het hogere plan. Jullie zullen dit nu wellicht nog niet kunnen bevatten, echter zal alles op z’n tijd duidelijk worden. Het donker dient eerst volledig gezien en omgezet te worden alvorens we in het licht kunnen stappen.


''Wat Nu belangrijk is voor de mens is vertrouwen.''

Wat belangrijk is, is om jezelf goed te verzorgen in deze tijd en zelf sturing te geven aan je leven. Volg jij blindelings het advies van anderen of raadpleeg je eerst jezelf? Jullie zijn zo gewend om te volgen, dit zit er ingebakken. Echter nu is de tijd eraan gekomen om zelfstandig te worden, onafhankelijk van anderen te zijn en geheel in je eigen kracht en waarheid te gaan staan.

''Volg jij blindelings het advies van anderen of raadpleeg je eerst jezelf?''

Het is nodig voor iedereen om zijn eigen waarheid te gaan leven. Vind deze waarheid in je hart en niet op het nieuws of ander soort media. Te veel waarheden van anderen brengt je in de war.

Lieve Diederik, de tijd is aangebroken dat de mens gaat inzien wat hun werkelijk identiteit is. Wat zij werkelijk zijn. Het mensbeeld dient om te gaan, het dualistisch denken dient om te gaan, het afgescheiden leven dient om te gaan, strijd, status en macht dient om te gaan. Men is één, men is goddelijk, men is gelijkwaardig en jullie dienen het samen te doen. Ieders gedrag heeft invloed op het collectief.


''Te veel waarheden van anderen brengt je in de war.''

Wat nodig is, is om jullie angsten aan te kijken, om weerstand los te laten en in je kracht en vertrouwen te staan. Waarom denken jullie dat je angsten meemaken? Om ervoor weg te lopen, om ervoor te buigen, om jezelf ermee te identificeren, om ertegen te vechten? Nee mooie zielen, angsten zijn er om van te leren, zie ze als leraren die jullie de weg wijzen naar het licht. Jullie zijn zo bang gemaakt om het donker in de ogen aan te kijken, dat er een geconditioneerd gedrag is ontstaan als het om angst gaat. Het is niet gek dat er zo veel ziekte heerst in de wereld. Dit heeft alles te maken met diens innerlijke wereld. De enige sleutel naar verlossing en vrijheid is door met eerlijke, moedige en liefdevolle ogen naar je eigen innerlijke processen te kijken.


''De enige sleutel naar verlossing en vrijheid is door met eerlijke, moedige en liefdevolle ogen naar je eigen innerlijke processen te kijken.''

Voor velen lijkt het leven niet eerlijk, maar niks is minder waar. Jullie maken karmisch allemaal dezelfde angsten en rollen mee. De focus is zo vaak gericht op anderen die het ‘’beter’’ hebben en die ‘’meer’’ hebben. Echter wordt elke ziel op aarde exact voorzien van hetgeen ze nodig hebben voor hun spirituele groei. Jullie zien dit vaak niet, omdat jullie ogen ergens anders naartoe zijn gericht. Jullie denken veelal in tekortkoming in plaats van dankbaarheid. Oordeel een ander niet, want daarmee oordeel je ook jezelf. In plaats daarvan, zegen eenieder. Zegen de mensen met veel geld, zegen de mensen met veel populariteit. Denk je soms dat zij karma-vrij zijn en niet hun eigen lessen hebben? Houd de focus op jouw licht, daarmee draag je bij aan de collectieve shift naar hogere dimensies.


''Elke ziel op aarde wordt exact voorzien van hetgeen ze nodig hebben voor hun spirituele groei.''

In deze tijd wordt eenieder uitgenodigd om meer naar binnen te keren om te kijken wat nog heling nodig heeft. Wij vragen om aub de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen innerlijke processen en er met zachtheid naar te kijken. Veel velen klinkt dit vreemd, maar tijdens onbalans ga dan eens bewust verbinding maken met dat gevoel. Vraag jezelf ook af: is het leven dat ik Nu leid vanuit angst of vanuit liefde? En welk effect hebben mijn handelingen en omstandigheden op mijn fysieke, mentale en emotionele gezondheid? En welke overtuigingen liggen daaraan ten grondslag?


''Wij vragen om aub de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen innerlijke processen en er met zachtheid naar te kijken.''

Hoe zwaar de omstandigheden ook zijn, je hebt altijd de vrije wil om te kiezen en daarin ligt de kracht om veranderingen te maken. Liefs ONS

177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page