top of page

Channeling - boodschap Moeder Aarde

Bijgewerkt op: 17 apr. 2021

18 februari 2021


Lieve Moeder Aarde, wat is jouw boodschap nu aan de mens?

''Van ziekte tot natuurrampen, jullie veroorzaken het allemaal zelf.''

Dag lieve ziel, ik ben blij dat je met me verbind want ik heb je nog hard nodig. Het doet me zeer om de collectieve zware energieën te voelen. Het doet me zeer te voelen hoe jullie met mij omgaan. Het geven vanuit mij en het nemen vanuit jullie is te ver uit balans getrokken waardoor ik genoodzaakt ben jullie met strenge maatregelen te treffen. Ook hier ligt niet mijn voorkeur, maar het dient zo te zijn voor de balans.

Jullie negativiteit werkt in op mij en keert naar jullie terug. Van ziekte tot natuurrampen, jullie veroorzaken het allemaal zelf. Besef aub dat jullie zelf collectief deze energie uitzetten en er ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor zijn. Het is niks meer dan de wet van oorzaak en gevolg.


''De hebzucht van de mens is door het dolle geslagen''

Mijn hart is gescheurd als ik zie hoe er afgelopen decennia met mij is omgegaan. De hebzucht van de mens is door het dolle geslagen en hier heb ik flink onder moeten lijden. Er is een limiet bereikt en jullie ondervinden hier nu de gevolgen van. Corona is enkel slechts een kleine uitwerking hiervan. Ik herhaal de boodschap: jullie zijn zelf de veroorzakers van alle ellende. Wat je uitzendt ontvang je ook terug.


''Liefde is de sleutel''

Ondanks al het leed dat ik heb moeten doorgaan blijft mijn liefde onvoorwaardelijk voor jullie. Ik verwelkom elke ziel om hier ervaringen op te doen. Ik wil jullie herinneren dat jullie zelf ook de sleutel zijn om weer Het Paradijs Op Aarde te creëren. Het is liefde lieve mooie zielen. Liefde is de sleutel. Mijn oproep is dan ook om in liefde te gaan staan en mij daarbij in gedachten te houden. Jullie collectieve frequentie heeft invloed op mijn frequentie. Alles is verbonden met elkaar en de tijd van Liefde begint weer op te bloeien.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page