top of page

Channeling - boodschap Moeder Aarde

22 maart 2021


Lieve Moeder Aarde, kan je mij wat meer vertellen over het belang van aarden?

Lieve Diederik, men denkt soms té veel in de term ‘’ziel’’. Ja het klopt, jullie zijn volmaakte zielen van licht & liefde. Echter, vergeet niet dat je als ziel hebt gekozen om HIER ervaringen op te doen. Hier, als mens, als AARDS mens. Jullie hebben gekozen om mens-zijn te ervaren in alle aspecten.


Besef lieve Diederik, dat jouw ziel in een lichaamsvoertuig zit. Ja, je ziel is dus beperkt en stap voor stap zal je fijnstoffelijker (ofwel meer etherisch) worden in het proces van verlichting.


''Volledige belichaming van de ziel in het lichaam is een voorwaarde om tot verlichting te komen''

Het is HIER en NU te doen in het lichaam dat jullie hebben. Je ziel communiceert constant via je lichaam. Hoe goed luisteren jullie naar deze signalen? En wat doe je als je eenmaal een signaal hebt gevoeld? Gaan jullie dan op zoek naar oplossing buiten jezelf of gaan jullie dan in stilte in verbinding met jullie lichaam?


''Kom thuis in je lichaam''

Het lichaam in van de Aarde en de ziel is vanuit de kosmos. Waarom is jullie aandacht dan zo veel gericht op het kosmische? Het lijkt soms wel of jullie niet in jullie eigen lichaam willen zitten. Volledige belichaming van de ziel in het lichaam is een voorwaarde om tot verlichting te komen. Met andere woorden: kom thuis in je lichaam. Wees niet bang, wees moedig en kies voor de volledige ervaring. Door je aandacht constant op het kosmische (geestelijke) te richting zal je niet altijd je antwoorden vinden. Zijn jullie vergeten dat jullie een eigen goddelijke bron in jullie zelf hebben, dat jullie kosmisch zijn en alle wijsheid binnenin jullie hebben?


''Vlucht niet voor wat er in je lichaam gebeurd, maar ga er met aandacht en compassie naartoe''

Lieve kinderen, het gaat om de balans om volledig in je lichaam geaard te zijn (als ziel) en tussen het spiritueel (geestelijk) Zijn. Vlucht niet voor wat er in je lichaam gebeurd, maar ga er met aandacht en compassie naartoe. Je ‘’aardse’’ lichaam is veel wijzer dan jullie denken ;)


''Aarding is de contact met jezelf, je lichaam, je hart, je gevoelens, je hele wezen, én met Mij''

Er is hier zó veel om van te genieten, maar hoe kan je werkelijk genieten als je niet geheel in je lichaam zit? Als je niet verbonden bent? Aarding is de contact met jezelf, je lichaam, je hart, je gevoelens, je hele wezen, én met Mij. Komt thuis in je lichaam, kom thuis bij mij. Liefs en veel liefde Moeder Aarde

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page