top of page

Reis van de ziel op Aarde

Lief mens, je bent hier op Aarde om de Liefde te leren: Liefde voor jezelf, Liefde voor anderen, Liefde voor de Schepping, Universele Liefde, Goddelijke Liefde.

Al jouw ervaringen stimuleren jou om te groeien in de Liefde.

Soms zijn de testen zwaar en val je in negativiteit. Weet aub, dat jijzelf tegen de Wil van God in bent gegaan en daardoor al je ervaringen rechtvaardig zijn. Weet aub, dat elke ziel op Aarde alle menselijk ervaringen en de daarbij behorende angsten, emoties en spanningen dient te ervaren, om te groeien in bewustzijn, om te groeien in Liefde. Weet aub, dat naast de Karma der Aarde, die zojuist is benoemd, je ook extra karma kan scheppen naar een volgend leven(s) toe.


''Weet aub, dat elke ziel op Aarde alle menselijk ervaringen en de daarbij behorende angsten, emoties en spanningen dient te ervaren''

Al jouw ervaringen zijn gebaseerd op het inlossen van karma.

Door het inlossen van karma leren wij de Liefde, mits je de ervaringen begrijpt en het in positiviteit (Liefde) kan zetten. Lukt dit niet, dan zal zich nog een kans aandienen, uiteindelijk totdat het wel lukt. Zo zie je dat je vanuit je Vrije Wil een bepaalde mate van controle hebt, in ieder geval over de tempo van je bewustwording en daarmee dus de keuze om karma in te lossen of te scheppen.


''Door het inlossen van karma leren wij de Liefde''

Planeet Aarde wordt ook wel beschouwd als de Planeet der Liefde.

Het is een leerschool waar de Goddelijke Liefde geleerd wordt. De reis van de ziel op Aarde is onder andere een reis van het stoffelijke naar het ontstijgen van de stof (etherische), van denken naar voelen, van Mens naar Hemels Mens, van tijd naar tijdloos, van dualiteit naar non-dualiteit, van Wil naar Goddelijke Wil, van voorwaardelijke Liefde naar onvoorwaardelijke Liefde, van leed naar Liefde, van illusie naar werkelijkheid.


''Planeet Aarde wordt ook wel beschouwd als de Planeet der Liefde''

Planeet Aarde is de poort naar het Hemelse, naar de astrale sferen, naar de kosmische sferen. De sferen waarin je je reis als ziel zal voortzetten in vele zonnestelsels en andere dimensies. Allemaal om Wil Gods (Gods Liefde, Wijsheid en Wil) te ontwikkelen en uiteindelijk terug te keren naar de Bron.

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page