top of page

Channeling - verbind met je hart

11 februari 2021


Lieve engelengroep, zoveel angst momenteel op de wereld. Wat kan men op individueel niveau doen om de angst om te zetten naar liefde?

Lieve Diederik, om te beginnen het is ieders eigen verantwoording om hun eigen angsten om te zetten. Daarbij dient men ook te beseffen dat niemand anders dit zal doen voor ze. Wachten, uitstellen of onderdrukken heeft dus geen zin. Je zal de angsten zolang aan moeten kijken totdat je het volledig accepteer en toelaat. Met andere woorden: het is ieders taak om hun eigen donkerte in het licht te zetten - dat jullie van oorsprong zijn en wat jullie never nooit afgenomen kan worden.


Vraag jezelf eens af: waar ben ik nou écht bang voor? En als die angst uitkomt, is dat dan écht zo erg? Is dat dan echt het einde? Ben je dan echt verloren?


''Vanuit essentie zijn jullie puur liefde''

Jullie mogen weten dat jullie altijd veilig zijn en dat jullie vanuit essentie puur licht zijn en dat dit nooit zal veranderen. Echter dienen jullie ERVARINGEN op te doen hier op Aarde om weer tot heelheid te ontwikkelen. Een belangrijke les die wij mee willen geven aan de mensen, vooral die in angst leven, is: jullie zijn niet jullie persoonlijkheid, niet jullie gedachten, emoties, woorden of daden - jullie ERVAREN dit, echter zijn jullie dit niet. We herhalen: vanuit essentie zijn jullie puur liefde. Ga eens in die energie staan, ga jullie ervaringen eens vanuit een hoger perspectief bekijken en klamp jezelf niet zo vast aan je emoties, aan je menselijk leven. Het is tijd om het leven meer vanuit een waarnemerspositie te bekijken.


''Deze tijd vraagt om vertrouwen''

Jullie vragen je allemaal af ‘’wat kan ik doen?’’. Wij zeggen: maak verbinding met je hart. Doe dit dagelijks, doe dit zoveel mogelijk, totdat het een vanzelfsprekendheid wordt dat je handelt vanuit je hart. Want daar gaan jullie naartoe: de Nieuwe Wereld waarin men vanuit het hart leeft, zonder angst, in eenheid.


''Maak verbinding met je hart''

Deze tijd vraagt om vertrouwen. Vertrouwen dat alles precies loopt zoals het dient te lopen volgens het Goddelijk Plan. Ga in die vertrouwen staan. En we weten het, het is een uitdaging voor jullie om daarin te staan omdat vertrouwen geen ‘’bewijs’’ heeft en niet valt ‘’te meten’’. Maar toch vragen wij om constant die verbinding met je hart op te zoeken en te vertrouwen. Voornamelijk tijdens innerlijk onbalans, ga-naar-je-hart. Liefs ONS

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

(Ver)binding

Verlangen

Comments


bottom of page