top of page

Channeling - Meester El Morya

(ontvangen channeling)


Lieve meester El Morya, welke boodschap heeft de mens op dit moment nodig?

Lieve broeder, het is een uitzonderlijke tijd waarin jullie verkeren. Het is een tijd van transformatie waarin gedrag dat duizenden jaren oud is en vanzelfsprekend is geweest een grote illusie blijkt te zijn. Alle levens die jullie hier in de dualiteit hebben doorleefd mag in deze transformatieve tijd verwerkt worden. Onderschat het proces niet, om al die ervaringen die zijn opgedaan in vorige levens in balans te brengen.

Het is van uiterst belang om je volledig over te geven aan hetgeen dat zich afspeelt in je binnenwereld. Alles wilt in deze tijd gezien en getransformeerd worden zodat jij de stappen kan gaan zetten naar De Nieuwe Wereld. Er is geen bypass, er is geen omweg, de enige manier om jouw karma in balans te brengen is om het volledig te accepteren en volledig te doorvoelen wat zich aandient in jouw leven. Let op jouw innerlijke signalen, alsook de uiterlijke signalen.

Zoek de antwoorden binnenin jezelf en ga niet in het dolle buiten je lopen zoeken. Als je de antwoorden buiten jezelf gaat zoeken dan ben je zogezegd in rondjes aan het lopen, zolang totdat je de stap naar binnen maakt. Ik benadruk om het verwerkingsproces in deze transformatieve tijd niet te onderschatten en te vertrouwen op je innerlijke begeleiding en de liefdevolle gidsen die bij ieder van jullie aanwezig zijn.

Overgave is van diep belang om tot je ware Zelf te komen, heb geen weerstand tegen je innerlijke confrontaties maar kijk ernaar en neem het waar met een nieuwsgierige blik en blijf jezelf de vraag stellen ‘wat zegt dit over mij, wat wil het leven en wat wilt mijn ziel mij vertellen, waar is nog aandacht, bewustzijn en liefde nodig?’

Het kost tijd om het oude te verwerken, om alles wat is opgenomen in vorige levens in balans te brengen en in het nieuwe te gaan staan. Maar een ieder wordt daar naartoe begeleid en iedereen krijgt constant de gelegenheid om zichzelf dieper te leren kennen. Het is ow zo belangrijk om de juiste signalen te gaan zien, het is ow zo belangrijk om uit slachtofferrol te stappen en volledig de verantwoordelijkheid te nemen voor al je ervaringen.

Het vereist een nieuwe perceptie, een perceptie dat je ziel bent, het vereist toewijding, het vereist om heel veel verlangens van het ego los te laten en te beseffen dat Gods Wil het enige is dat telt en om je daaraan volledig over te geven. Laat de Wil van God zich kenbaar maken in je hart en via je intuïtie. Ga eens vaker in stilte en heb vertrouwen in de goddelijke begeleiding en dat de antwoorden exact komen wanneer jij daaraan toe bent.


Des te meer je stapt uit de illusie van het oude denken en de illusie van het mens-zijn, en je je focust op je hart en de kosmische wetten met het diepste besef dat je kosmische bent en dat je hier bent om te ervaren en alles volledig mag ervaren, des te meer innerlijke vrijheid en vreugde je zal ervaren. Des te sneller je zal herinneren wie je werkelijk Bent. En bovenal, wees gedurende dit proces mild voor jezelf en blijft vertrouwen in de goddelijke perfectie.

Liefs ONS.

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

(Ver)binding

Verlangen

Comments


bottom of page