top of page

Channeling - evolutie

Bijgewerkt op: 12 feb. 2021

8 januari 2021


Lieve gidsen van het Wit Licht, wat brengt de mensheid naar de volgende stap in de evolutie?

Lieve Diederik, de mens dient als eerst bewust te worden van hun eigen gedrags- en denkpatronen alvorens er zelfbewustzijn kan plaatsvinden. Daarnaast is het dragen van verantwoordelijkheid belangrijk. Zolang men elkaar nog de schuld geeft voor hun innerlijke onbalans zal er altijd onenigheid zijn. Men dient de diepere betekenis van hun ervaringen te begrijpen en daarin dus zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Het vingerwijzen dient dus afgelopen te zijn en iedereen dient te zorgen voor hun eigen gevoelens, ontwikkeling en geluk. Jullie hebben elkaar hierin nodig, want jullie spiegelen elkaars innerlijke lessen en persoonlijkheid. Echter het perspectief dient dus om te gaan.

''Zolang men elkaar nog de schuld geeft voor hun innerlijke onbalans zal er altijd onenigheid zijn.''

Het is schokkend wat de mens elkaar aandoen. Het is moeilijk om dit te aanschouwen, echter is het allemaal nodig om tot een niveau van liefde te komen. Dit is voor velen nog moeilijk te doorzien. Want, waarom is er geweld en haat nodig om tot liefde te komen? We kunnen het niet anders zeggen dan: je dient de andere kant van onvoorwaardelijke liefde te ervaren wil je écht onvoorwaardelijk liefde kunnen voelen. Ofwel, het donker is nodig om het licht te kunnen zien en voelen.

''Het is moeilijk om dit te aanschouwen, echter is het allemaal nodig om tot een niveau van liefde te komen.''

Jullie zijn zo erg aan het strijden. Jullie strijden tegen elkaar en tegen je eigen Ik. Jullie leven afgescheiden terwijl in feite jullie allemaal één zijn. Jullie komen allemaal uit dezelfde Bron, jullie zijn allemaal broeders en zusters van elkaar. Alles wat jullie doen heeft invloed op het Al - op de eenheid.

''Jullie strijden tegen elkaar en tegen je eigen Ik.''

Het ego houdt velen van jullie in in bedwang en klein. Zonder erbij na te denken lopen jullie de verlangens van het ego achterna. Dit doorbreken is een uitdaging. Maar wel de belangrijkste les op dit moment. Daarbij vinden velen van jullie liefde ook eng. Het paradox hierin is dat jullie naar liefde verlangen en het ook tegelijkertijd afwijzen.

De collectieve transformatie is om vanuit het hart te leven, echter om daar te komen dien ieder van jullie wel eerst de weg naar het hart binnenin vrij te maken. Wees niet bang, zodra je de oprechte intentie hebt om dit te doen wordt je enorm gesteund door de lieve lichtwezens. Je bent nooit alleen, er staat een heel zogezegd spiritueel team om je heen om je te helpen en te begeleiden.

''Zonder erbij na te denken lopen jullie de verlangens van het ego achterna.''

Laat los wat je dénkt te moeten zijn of doen, en ga eens zitten en voelen wat het écht is wat je wilt - wat het hart verlangt.

Jullie zijn zo hard opzoek en daar hebben wij respect voor. Echter is het zoeken te veel buiten jullie zelf. Wees moedig en zet de stap naar binnen, dit kan confronterend zijn echter is het de enige weg en verdient het zich in duizendvoud terug. Dit beloven wij!

Het wordt tijd dat jullie je ogen gaan openen en participeren in de nieuwe wereld. Niet wachten opdat anderen het doen. Niet volgen, maar leiden! Wees de leider die jullie allemaal zijn. Zijn jullie vergeten dat jullie Goddelijke wezens zijn? Zijn jullie vergeten dat jullie tot magische dingen in staat zijn? Zijn jullie vergeten hoe krachtig jullie zijn? Geloof in jezelf, je bezit namelijk een enorme kracht. Ieder van jullie draagt het Goddelijke in zich en ieder van jullie heeft een unieke taak/opdracht in dit leven. Deze taak zal altijd het hoogste goed dienen.

''Het wordt tijd dat jullie je ogen gaan openen en participeren in de nieuwe wereld. Niet wachten opdat anderen het doen. Niet volgen, maar leiden!''

Voor duizenden jaren zijn jullie geprogrammeerd met overtuigingen die negatief en beperkend zijn. Er is nu een tijd aangebroken waarin jullie jezelf erkennen als Goddelijke wezens. Ga dit omarmen en kijk eens naar de overtuigingen die jou zijn opgelegd. Zijn die wel waar? In welke vorm beperken ze je? Zijn ze nog wel dienend? Herprogrammeer jezelf! Wees kritisch en laat de massa je niet vertellen wat goed of fout is, bepaal zelf! Je bent een unieke en vrije ziel die geheel voor zichzelf kan voelen en bepalen.

''Er is nu een tijd aangebroken waarin jullie jezelf erkennen als Goddelijke wezens.''

Wij vragen jullie om eens vaker en dieper met jezelf contact te maken. Julie zijn zo erg opzoek naar antwoorden buiten jezelf, terwijl het Goddelijke in jullie zelf zit - en dáár zullen jullie je antwoorden vinden, in je eigen Goddelijke Bron - in de stilte ligt alles!

Laat liefde je drijven. Liefs ONS

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page