Healing

"Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele energieën.

Dit kan wonderbaarlijke 

genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau."

Lichtwerk is mijn passie!

Het verspreiden van het Goddelijk Licht is mijn missie, alsook mijn diepste inspiratie. Vanuit diepe dankbaarheid en overgave doe ik mijn werk.

 

Centraal tijdens lichtwerk is, dat ik een zuiver kanaal ben, zodat de energieoverdracht puur is. Dit gaat me goed af, want elke dag ontwikkel ik meer onvoorwaardelijke liefde voor Al wat is.

Lichtwerk?

Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele energieën. Dit kan wonderbaarlijke genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

In dit geval wordt met lichtwerk bedoeld de energieoverdracht vanuit de kosmos via mij naar jou. Hierin dien ik als medium, ofwel kanaal om de energieën over te brengen naar jou.

 

Tijdens het uitvoeren van lichtwerk verbind ik me met Moeder Aarde en een lichtcollectief dat bestaat uit hoger dimensionale lichtwezens - ook wel gidsen, meesters en engelen genoemd.

 

Eén van de gouden regels in de wereld van energetische healing is, dat de healer nooit kan voorspellen wat je gaat ontvangen - je ontvangt van het universum namelijk exact de energieën die je nodig hebt voor jouw spirituele groei. Het zijn de zogenoemde hogere energieën die bepalen wat je nodig hebt, niet mijn of jouw wil.

 

Een garantie die ik wel kan geven is, dat het altijd positief is wat je ontvangt en bevorderend is voor jouw groei. Unieke resultaten zijn al voorbij gekomen!

IWF_5812.jpg

Healing

Je Ware Zelf ontdekken?

 

Heb jij het gevoel dat je klaar bent om je Ware Zelf te ontdekken?
Met alle liefde begeleid ik je in jouw prachtige reis!

Bekijk hieronder het aanbod van lichtwerk!