top of page

"Breathwork opent het ademhalingssysteem waardoor je je bewustzijn verruimt''

Ademwerk

IMG_6765.JPG

Ademcoaching | ademtraject | ademcirkel

Breath is life
Een ademsessie brengt omhoog wat nog diep opgeslagen ligt in jou zodat je het kan verwerken. Dit kan trauma zijn waardoor je spanningen, emoties en angsten ervaart. Tevens kan een ademsessie een vreugdevolle en spirituele ervaringen zijn: je kan overvloed of liefde voelen, alsook dierbare overledenen of bijvoorbeeld je gids(en) ontmoeten.

 

Een ademsessie brengt lichaamsbewustzijn, mentale helderheid, emotionele balans en spiritueel bewustzijn.

 

Unieke sessie

Tijdens een ademsessie wordt de methodiek verbonden ademen toegepast en met verschillende technieken gewerkt. Wat maakt een sessie uniek? Ik zal buiten de werkzaamheden als ademcoach ook energiewerk uitvoeren voor nog meer diepgaande healing. 

Traject

Alles is een proces, vooral onderwerpen omtrent persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het volgen van een ademtraject zal diepgaande inzichten opleveren waardoor je onder andere meer vrij, helder en vanuit gevoel leeft.

Mijn coaching biedt aandacht voor de spirituele en menselijke kant van je ervaringen. Door ook aandacht te geven aan het spirituele aspect, ben je in staat om jezelf naar een hoger bewustzijn te ontwikkelen en te genezen tot in de kern.

 

Deze holistische aanpak zal inzicht geven dat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestand onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar.

Join the circle or ceremony!
Ademen in een groep is heel krachtig. In de energie versterkt men elkaar en tijdens de ademsessie ontstaat er een krachtig energieveld dat ieders proces ondersteunt.

 

Voel je welkom om aan te sluiten bij een ademcirkel en ademceremonie.

Bekijk hieronder het aanbod!

Ademcoaching

€ 85 incl btw | 1,5 uur

Eenmalige afspraak

Adem Traject

€ 380 incl btw | 1,5 uur

5 afspraken

Ademcirkel

€ 45 incl btw | 2 uur

datum onbekend

19:30 - 21:30 uur

bottom of page