top of page

Meditatie

"Meditatie brengt je in stilte en verbinding met jezelf, waardoor er ruimte is om te ontdekken wat er écht in je om gaat."

We leven in een snelle 24/7 economie en een maatschappij waar er veel van ons verwacht wordt. De druk, tempo, hoge eisen en verwachtingen vanuit onder andere het bedrijfsleven blijft maar toenemen. Ook niet gek dus, dat er zoveel mensen lijden aan psychische en emotionele klachten zoals stress, depressie en burn-out. Sterker nog, de ziektecijfers zijn nog nooit zo hoog geweest!​

Buiten de verwachtingen die anderen ons opleggen, leggen wij onszelf, anderen en het leven ook verwachtingen op. Dit kost (dagelijks) gigantische veel energie, want de praktijk leert dat verwachtingen vaak niet uitkomen. Dit simpelweg omdat onze verwachtingen vaak te hoog en onrealistisch zijn. Het ideaalbeeld dat je hebt en nastreeft over jezelf, anderen en de wereld staat in nauw verband met je verwachtingen.

''Hoe vaak neem jij een moment om volledig in stilte te zijn met jezelf?'' 

Vaak zijn we nauwelijks bewust van onze verwachtingspatronen en overtuigingen, en de daaropvolgende gedragspatronen. We leven in de waan van de dag, nemen weinig tot geen tijd voor onszelf en zijn ontbonden met wat er nou écht in ons omgaat.

Meditatie brengt je in stilte en verbinding met jezelf, waardoor er ruimte is om te ontdekken wat er écht in je om gaat. Niet alleen wat er zich afspeelt in je hoofd, maar ook in je lichaam, hart, emotie, gevoel en energie. Dit brengt talloze gezondheidsbevorderende voordelen met zich mee!

''Als meditatie instructeur begeleid ik je met liefde naar een leven met meer rust, balans, energie, en vreugde''

Wil je graag een reactie achterlaten of de reacties van anderen lezen? 

Klik op onderstaande knop.

Meditatie

IMG_0408_edited.png

Aantal voordelen meditatie

- Meer innerlijke rust

- Meer leven in het hier en nu

- Versterkt immuunsysteem

- Toename energie

- Beter afgestemd op je intuïtie en je gevoel

- Meer vrolijk

- Minder snel geïrriteerd 

- Minder stress en meer rust

- Verhoogt je trillingsfrequentie

- Beter contact met je hart en lichaam

- Bevordert de ademhaling

- Bevordert focus en concentratie

- Bevordert (zelf)liefde en compassie

- Meer mentale en emotionele balans

- Voorkomen van ziektes

Perceptie is alles!

Tijdens het ervaren van onbalans is het eerste wat we ons afvragen ''hoe kom ik hier van af?'' We ervaren leed niet om er zo snel mogelijk van af te komen. We ervaren leed om in Liefde te komen staan, leed zijn leringen op Liefde. In leed zitten gigantisch veel waardevolle boodschappen, levenslessen en inzichten die je wijzer maken, helen en je spiritueel laat groeien.

Aanbod

Aanbod meditatie

> Individuele meditatie  |  € 50,00  |  60 min  |  pakket mogelijk

Voor velen is meditatie nog een grote stap. De kennis, methodes, technieken, concentratie en daadkracht ontbreekt vaak nog. En dat is prima. Daarvoor ben ik! Ik leer je tijdens de individuele begeleiding niet alleen op een effectieve manier te mediteren, tevens leer ik je aarde-oefeningen, energie-oefeningen en afscherm-oefeningen. De combinatie van deze oefeningen zullen gegarandeerd je leven ten positieve veranderen!

 

Zo zal je onder andere beter je innerlijke huishouden kennen, sterker in je eigen ruimte blijven, onnodige energieën van jezelf en anderen afvoeren, onnodige energieën van anderen afweren en jezelf leren reinigen en opvullen met Universele- en Aardse energieën.  

Yoga at Home
Indi medi
Gratis yoga

> Groepsmeditatie  |  € 20,00  |  60 min

TIJDELIJK KOMEN TE VERVALLEN - Elke woensdagavond om 19:30 uur geef ik groepsmeditatie. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

 

Groepsmeditatie is iets extra speciaals! Je gaat eerst in diepte met jezelf en naderhand worden energieën gebundeld waardoor er een groot krachtenveld ontstaat en je tot een hogere trilling komt dan tijdens individuele meditatie. Dit brengt je dus nog dieper tot jezelf en hierdoor ben je in staat om op een hoger niveau te helen, inzichten op te doen en spirituele verbindingen te maken. Hoe hoger de trilling, hoe makkelijker het is om contact te maken met je innerlijke Zelf, je Hogere Zelf en de astrale en kosmische werelden. Meld je op tijd aan want er zijn maar een hoeveelheid aantal plekken

Groep medi

> Bedrijfsmeditatie / Mindfulness-training

   € 90,00 - 150,00  |  60 min  |  bespreekbaar

Neemt de druk, spanningen, stress en ziekteverzuim op de werkvloer toe? Onderzoek van CBS wijst uit dat psychische klachten de grootste oorzaak is van ziekte op werk en het alsnog een toenemend probleem is. Een zieke werknemer kost gemiddeld 250 euro per dag!

 

Meditatie integreert zich steeds meer in het bedrijfsleven. En terecht, het brengt namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee! Niet alleen leren medewerkers zichzelf en anderen beter kennen, maar het verhoogt tevens de veerkracht en daadkracht. Dit resulteert onder andere in betere arbeidsrelaties, minder ziekteverzuim, hogere productie en meer tevredenheid.

meditatie Class
bedrijf medi
bottom of page