Healing op afstand

"Als lichtwerker breng ik je in verbinding met Universele energieën"

Energie is niet gebonden aan tijd en ruimte

Universele energie is grenzeloos en zit niet aan de Aardse tijd en ruimte verbonden. Mijn energetische behandelingen hebben mensen over de hele wereld met veel succes bereikt. 

Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele energieën. Dit kan wonderbaarlijke genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Ervaar een authentieke healing waar je helende Universele energieën mag ontvangen. Tijdens de healing wordt je stevig geaard, wordt er energetisch afval (gif) afgevoerd, wordt je aura schoongemaakt en je chakra's in balans gebracht.

Ben je geïnteresseerd in een energetische behandeling op afstand?

Dan raad ik aan om de brochure door te nemen en te voelen of een energetische behandeling iets voor jou is.

Energetische 

afstandshealing

IWF_5812.jpg

Blijf sterk in je eigen kracht staan!

Wees stevig geaard en bewust hoe open je staat voor het opnemen van andermans energieën om disbalans te voorkomen. Wees daarbij ook alert wat je uitzendt richting jezelf en anderen.

Hoe werkt het?

Het verschilt weinig met een healing op de praktijk. Het grootste verschil is dat je zelf voor een ruimte moet zorgen waar je ontspannen op je rug kan liggen gedurende behandeling.

In een notendop!

Alvorens de behandeling hebben we een gesprek via de telefoon. Tijdens het gesprek krijg je de ruimte om jouw verhaal te vertellen, om vragen te stellen en zal ik de nodige uitleg geven over de healing. Na de energetische behandeling is er de gelegenheid om de sessie na te bespreken. 

Voor meer uitgebreide informatie lees de brochure.

 

Gedetailleerde instructies met betrekking tot de voorbereiding en nazorg ontvang je alvorens en na de behandeling.

Uitleg

 
 

Aanbod

Energetische afstandshealing

€ 110 incl btw | 1,5 tot 2 uur

Eenmalige afspraak