top of page

Healing in beweging

''Het doel van de workshop is om zelfkennis op te doen en je dieper in contact te brengen met je lichaam en gevoel''

pexels-jackson-david-2868441.jpg

Aantal: 6 personen | Duur: 3 uur | Prijs: € 65,00

Team up!

Chantal en Diederik zijn gepassioneerde lichtwerkers en bundelen hun krachten samen tijdens deze workshop! Zij werken voornamelijk vanuit de energie van Atlantis en het Christusbewustzijn.

 

De workshop

Wat maakt deze workshop zo uniek? De workshop is vanuit een holistisch oogpunt ontstaan en vele facetten komen aan bod. Tijdens de workshop is er aandacht voor body, mind and soul.

 

 

Inhoud

Na een warm ontvangst neem je plaats in een cirkel. Dit is een heilige cirkel waar het veilig is om jezelf te zijn. Een cirkel waar geen oordeel maar compassie is en waar eenheid en liefde stroomt.

Na een korte introductieronde word je in meditatie begeleid en zal vervolgens de groepshealing beginnen. Aan het einde van de groepshealing heb je de gelegenheid om de opgedane inzichten op te schrijven.

Na de groepshealing is er de mogelijkheid om een tarotkaart te trekken voor nog meer inzicht en sturing. Er zijn verschillende kaartendecks aanwezig.

Dit allemaal doen we in stilte. De intentie is om dichtbij jezelf te blijven en te voelen!

 

Vervolgens word je meegenomen en uitgenodigd om de opgedane inzichten te verwerken tijdens dansen. Ook tijdens dit gedeelte word je het gehele proces begeleid zodat je de aandacht blijft houden op het voelen en verwerken.

Tot slot is er de gelegenheid om jezelf te uiten. Uiten is een essentiële basisbeginsel voor spirituele groei. Het uiten doe je via dans en je krijgt aan het einde de gelegenheid om jouw reis met de groep te delen. Er is bewust gekozen om tijdens de workshop het proces in stilte te doorgaan en aan het einde jezelf te uiten. Vanuit een holistisch perspectief: eerst ervaringen opdoen, voelen, verwerken, uiten.

Doel

Het doel van de workshop is om zelfkennis op te doen en je dieper in contact te brengen met je lichaam en gevoel (hart). De workshop heeft aandacht voor lichaam, geest en ziel. Je ontdekt welke emotionele, geestelijke en lichamelijke blokkades er bij jou zitten en verwerkt deze op een diepere laag. 

 

''Zelfkennis is de basis van alle wijsheid''

 

Onderscheidend vermogen

De workshop is echt gericht op voelen, verwerken en groei. De unieke band tussen Chantal en Diederik, en het Lichtcollectief waarmee zij werken, creëert een zeer liefdevol krachtveld tijdens de workshop.

 

Data workshop

- volgende datum nog onbekend

Chantal en Diederik

Wil je graag meer weten over de begeleiders?

Klik hier om Chantal beter te leren kennen.

Klik hier om Diederik beter te leren kennen.

''Hoi Diederik en Chantal , 

 

Ik kijk terug op een mooie, waardevolle en intense middag. 

 

Ik heb me opengesteld en heb los kunnen laten. Dat kan spannend zijn maar was het eigenlijk niet. Ik heb me veilig gevoeld wat een voorwaarde is. Ik heb echt ervaren dat dat enorm bijdraagt. Ik kon me “ laten gaan” in mijn reis naar binnen, zo voelde het. En wat ik daar tegen kwam.....vond ik intens maar de woorden van Chantal blijven me bij......” laat het komen en het mag eruit”. Ik denk dat ik daarmee wel een stukje heb kunnen laten gaan of juist een stukje geopend heb.....maar net hoe je het ziet. Dank daarvoor, het is helpend. 

 

Ik voelde me later die avond een stukje verlicht en krachtiger in mijn basis. 

 

Groetjes Esther''

Bekijk hieronder de brochure!

Healing in 
beweging

€ 65 incl btw | 3 uur

Eenmalige afspraak

bottom of page