Groepshealing op afstand

"Wil jij graag inzichten opdoen en meer balans ervaren op fysiek, emotioneel en geestelijk gebied?''

Via: Zoom | Duur: 1 uur | Prijs: € 30,00

Wat maakt dit zo uniek?

Doordat de energetische healing voor meerdere personen (zielen) tegelijk is, zullen er ook meer lichtwezens aanwezig zijn waardoor er een groot en krachtig lichtveld ontstaat waaruit gewerkt wordt. Dit maakt de healing extra diepgaand.

De groepshealing op afstand is een energetische healing op maat voor iedereen die hieraan deelneemt.

Healing is mijn inspiratie!

Centraal in mijn werk zijn energetische healings op de praktijk, op afstand en in groepsverband. De energetische healings op afstand hebben alle uithoeken van de wereld al bereikt met uitzonderlijke resultaten.

 

Energie is niet gebonden en tijd en ruimte.

De Nieuwe Wereld energie
Zeg volmondig ''ja'' tegen verandering en de nieuwe energieën die ons begeleiden naar de Nieuwe Wereld. Deze nieuwe energie helpt ons o.a. om oud zeer om te zetten tot positief voelen. Het helpt ons om onze ware identiteit te (her)ontdekken en om hogere vormen van Liefde voor onszelf, anderen en Al-dat-is te voelen.

 

Kortom, deze nieuwe energie die alomtegenwoordig is brengt ons naar een hoger niveau van bewustzijn en zal ons stap voor stap naar de zogenoemde 5D wereld begeleiden waarin onvoorwaardelijke liefde, overgave, eenheid, harmonie en neutraliteit vooropstaande aspecten zijn.

''Des te meer zielen, des te meer lichtwezens, des te meer lichtwezens, des te groter het genezende krachtveld.''

Lichtwerk?

Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele energieën. Dit kan wonderbaarlijke genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

In dit geval wordt met lichtwerk bedoeld de energieoverdracht vanuit de kosmos via mij naar jou. Hierin dien ik als medium, ofwel kanaal om de energieën over te brengen naar jou.

 

Tijdens het uitvoeren van lichtwerk verbind ik me met Moeder Aarde en een lichtcollectief dat bestaat uit hoger dimensionale lichtwezens - ook wel gidsen, meesters en engelen genoemd.

 

Eén van de gouden regels in de wereld van energetische healing is, dat de healer nooit kan voorspellen wat je gaat ontvangen - je ontvangt van het universum namelijk exact de energieën die je nodig hebt voor jouw spirituele groei. Het zijn de zogenoemde hogere energieën die bepalen wat je nodig hebt, niet mijn of jouw wil.

 

Een garantie die ik wel kan geven is, dat het altijd positief is wat je ontvangt en bevorderend is voor jouw groei. Unieke resultaten zijn al voorbij gekomen!

Are you ready?
Ben jij klaar voor een volgende stap op jouw spiritueel pad? Laat mij en het liefdevolle lichtcollectief vol hoger dimensionale lichtwezens jou dan helpen.

 

Praktisch

De groepshealing vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een mail met alle informatie die je nodig hebt voor de groepshealing.

 

Er zijn geen voorwaarden voor deelname: iedereen is in de kern een volmaakte ziel die recht heeft op onvoorwaardelijke Liefde. Dus jij ook!

Lees de brochure voor meer informatie!

Groepshealing