Groepshealing

"Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele genezende energieën"

Aantal: 6 personen | Duur: 1,5 uur | Prijs: € 40,00

Hoge frequenties
Gezien er gelijktijdig een healing plaatsvindt voor een groep zullen er velen lichtwezens aanwezig zijn waardoor er een zeer hoge frequentie van licht ontstaat. Dit creëert een krachtig energieveld voor diepgaande healing en inzichten.

 

Groepshealing

Tijdens de groepshealing staat de energetische healing centraal, echter omvat het veel meer dan dat. Het is een samenkomst van gelijkgestemden, een samenkomst van energieën dat op zichzelf al een helend effect heeft.

De groepshealing is voor iedereen toegankelijk en de sessie bestaat uit een korte introductie, meditatie en healing. Tevens is er aan het einde nog de mogelijkheid om een tarotkaart te trekken uit verschillende kaartendecks voor inzicht en sturing.

Hoe werkt het?

Als lichtwerker breng ik je in verbinding met universele energieën. Dit kan wonderbaarlijke genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Het is vrij simpel. Een gouden regel in de wereld van energetische healing is, dat de healer nooit kan voorspellen wat de cliënt gaat ontvangen - je ontvangt van het Universum namelijk exact de energieën die je nodig hebt voor jouw spirituele groei.

 

Een garantie die ik wel kan geven is, dat het altijd positief is wat je ontvangt en bevorderend is voor jouw groei. Unieke resultaten zijn al voorbij gekomen!

Lees de brochure voor meer informatie!

Groepshealing