Energetische Coach

"In stille en diepe verbinding met jezelf liggen meer antwoorden dan je denkt"

Energetische coach

B5C21C03-2DBA-4F58-BF28-58B8ADD24A46 2.J

Stilte, verbinding en energie

Als energetische coach begeleid ik je vooral vanuit stilte en verbinding op jouw persoonlijk pad. Centraal tijdens de sessies is om vanuit rust en overgave het diepere contact met jezelf aan te gaan. Mijn rol hierin is, om je te begeleiden en vanuit het gidsencollectief je energetisch te ondersteunen. Ten opzichte van bewustzijnscoaching wordt er veel vanuit stilte en energie gewerkt.​

Energie-oefeningen leren!

Gedurende sessies zullen er verschillende energie-oefeningen geleerd worden. Tijdens de eerste sessie wordt je de aarde-oefening geleerd. Goed energetisch geaard zijn is essentieel. Hierin wordt je begeleid en ontvang je een exclusief document waarin alles in stappen is uitgelegd. Hiermee kan je dus de rest van je leven vooruit. Zo zijn er ook andere energie-oefeningen die je kan leren en uiteindelijk zelf kan toepassen. 

Energetische bekrachtiging

Buiten het leren van energie-oefeningen ligt de grootste waarde in de energetische ondersteuning waardoor bewustwording in gang wordt gezet. Gedurende sessies ben ik in verbinding met mijn gidsencollectief en ontvang je constant genezende en bewustmakende energieën.

Scala aan lichtwerk!

Een schatkist aan energetische healings liggen er klaar! Buiten het begeleiden en bekrachtigen in energie-oefeningen zijn er een tal aan healings waaruit je kan kiezen om te ontvangen. Dit zal sterk bijdragen aan het verruimen van je bewustzijn.

NOOT: energetische healings leren is geen onderdeel van energetische coaching.

Ik ontvang je met open armen en mijn praktijk is een veilige plek waar je niet veroordeeld wordt. Hier wordt je bewustzijn verhoogd, wordt je in je kracht gezet en ga je groeien in liefde voor jezelf, anderen en het leven.

Alles is energie

Zodra je bewust gaat worden van je werkelijke oorspong, dan ben je in staat om je zielskracht in te gaan zetten en exponentieel te groeien in bewustwording.

 

Aanbod

Energetische

coaching

€ 60 incl btw | 1 uur

Eenmalige afspraak

Combi healing en coaching sessie

€ 130 incl btw | 2,5 tot 3 uur

Eenmalige afspraak