Coaching

"De coaching die ik aanbied is anders dan conventionele coaching. Mijn coaching biedt namelijk aandacht voor de spirituele en menselijke kant van je ervaringen."

Coaching?

Een groot onderdeel van mijn missie in dit leven is het het verhogen van het collectief bewustzijn van de mensheid. Tijdens een coachingsessie doe ik dit op verschillende manieren, namelijk als bewustzijnscoach en energetische coach.

Als bewustzijnscoach gaan we voornamelijk via gesprek dieper in op jouw situatie om bewustzijn te scheppen. De opgedane inzichten creëren ruimte voor genezing en groei.

 

Als energetische coach begeleid ik je vooral vanuit energie en stilte op jouw persoonlijk pad. Centraal is om vanuit meditatieve en energetische oefeningen het diepere contact met jezelf aan te gaan. Mijn rol hierin is, om je te begeleiden en vanuit het Lichtcollectief je energetisch te ondersteunen en healing te sturen.

Tijdens de sessie wordt ingevoeld en afgestemd wat nodig is.

Benieuwd naar andermans ervaringen? Lees hier​ meer.

Bewustwording is de sleutel!

Bewustwording is de enige sleutel tot werkelijke groei en genezing. Zodra men zelfverantwoordelijkheid neemt voor hun eigen innerlijke wereld, ervaringen en ontwikkeling zal er een enorme sprong in de evolutie gemaakt worden.

Weerstand en dualiteit

Hetgeen wat ons vooral tegenhoudt om persoonlijk te groeien is weerstand en onwetendheid. We zijn zo erg in strijd of op de vlucht tegen wat IS. In sommige gevallen ''bevriezen'' we zelfs. Dit allemaal omdat we onbewust zijn van de werkelijke achtergrond van onze ervaringen. Velen van ons bekijken het leven enkel vanuit een dualistisch mensbeeld en hebben geen besef van de spirituele aspecten van onze ervaringen. Pas als we bewust worden van de diepere betekenis achter onze ervaringen en onze Ware Zelf gaan erkennen is werkelijke groei en genezing mogelijk.

Alles is energie!

We zijn Goddelijke Wezens die op Aarde menselijke ervaringen komen opdoen. Centraal tijdens mijn coaching is de aandacht voor zowel je ervaringen als mens alsook bewustwording van je Goddelijke Zelf en de kosmische wetten die op Aarde heersend zijn.

De coaching die ik aanbied is anders dan conventionele coaching. Mijn coaching biedt namelijk aandacht voor de spirituele en menselijke kant van je ervaringen. Door ook aandacht te geven aan het spirituele aspect, ben je in staat om jezelf naar een hoger bewustzijn te ontwikkelen en te genezen tot in de kern. Deze holistische aanpak zal inzicht geven dat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestand onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar.

''Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld''

Ik ontvang je met open armen en mijn praktijk is een veilige plek waar je niet veroordeeld wordt. Hier wordt je bewustzijn verhoogd, wordt je in je kracht gezet en ga je groeien in liefde voor jezelf, anderen en het leven.

Ook online coaching en afstandshealings!
Wist je dat ik ook online coaching doe? En dat ik ook energetische healings op afstand geef?

Voor sommige mensen is het een (te) grote stap om naar een praktijk te gaan voor hulp. Hier kunnen allerlei redenen aan ten grondslag liggen zoals privacy, drukte en tijdgebrek. Vandaar dat ik ook sommige diensten op afstand aanbied.


Scroll naar beneden voor het boeken van een online coaching sessie. Wil je meer informatie over een energetische afstandshealing? Lees hier meer.

IWF_5807.jpg

Coaching

Klaar om je Goddelijke Zelf te erkennen?

 

Geloof je ook dat je meer bent dan vlees & bloed en voel jij dat je klaar bent om je ware Goddelijke identiteit te (her)ontdekken? Met veel liefde begeleid ik jou in dit avontuur!

 

Bekijk hieronder het aanbod van coaching!

Coaching

€ 85 incl btw | 1 uur 1,5 uur

Eenmalige afspraak

Online coaching

€ 70 incl btw | 1 uur

Eenmalige afspraak

Pakket Coaching

€ 380 incl btw | 5 x 1 tot 1,5 uur

Vijf afspraken

Combi healing en coaching sessie

€ 160 incl btw | 2,5 tot 3 uur

Eenmalige afspraak